Qualitat

FotoCabecera_2021-2022

QUALITAT I RSC

L’Acadèmia treballa amb un Sistema de Gestió de la Qualitat transversal a tots els Departaments i Àrees que incorporen la Responsabilitat Social Corporativa i promou l’excel·lència des d’una perspectiva enfocada a processos en continua revisió.

Segells de Qualitat i Reconeixements


L’Acadèmia disposa de les següents distincions, que acrediten la seva qualitat i li permeten donar valor afegit als seus socis i sòcies, a les seves Societats i als seus clients i col·laboradors:

Valoracions dels serveis que oferim i de les instal·lacions de la seu de Can CaralleuValoració dels serveis prestats a Societats, Filials i Socis i Sòcies i la interacció amb els col·laboradors durant el curs 2021-2022:

Evolució valoració global

Valoració dels usuaris i usuàries de les instal·lacions de l’Acadèmia a Can Caralleu durant el curs 2021-2022 i dels serveis oferts per tercers a les instal·lacions de Can Caralleu:Serveis propis de l’Acadèmia

Serveis oferts per tercers

Evolució valoració global serveis propis

Evolució valoració global serveis oferts per tercers

El present lloc Web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de cookies.